Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće Bošnjo u EU i da bude dio tog famoznog zapada pa evo vam,to vam danas zapad i predstavlja.Legalizirana sodoma i gomora.Sve je to uredu pare,radna mjesta,radna prava ali je tamo društvo iznutra truhlo samo zamotano u celofan svako normalan vidi da EU puca po šavovima radi licemjerja.Kada vam kćerke budu učili da je "normalno" da sa 14 hoda u minjaku i da se seksa da je normalno da neko sakati svoje tijelo jer mu je to "izbor".Kukati ćete vi za istokom.Živi bili pa vidjeli
Sav ovaj konzumeristički materijalizam koji imate u društvu da ti samo neko valja ako imaš interes od njega vam je mentalitet zapada koji se uvukao u sve pore života da ne možeš ništa imati niti dobiti ako nekome materijalno ne valjaš ženi,mužu,bratu,majci,sestri,ocu,drugu.Umjesto da uzimamo najbolje od njih u vidu tehnologije i nauke mi uzimamo najgore.Ali džabe poganom ba*iji čim 100E pokažeš on zabali.Vjeru za večeru.
Možeš ti mene zvati vehabijom,zatucanim,primitivnim bošnjom.Kako vi "civilizirani" imate običaj govoriti i u skladu sa vašim "civliziranim" rječnikom.Uvozite sa zapada njihovu kanalizaciju i ovdje je proljevate kao med i mlijeko.kod neukog stanovništva sve prolazi.Nije džabe prvi ajet "Uči,čitaj u ime svoga Gospodara"Eno Orbana trn u oku Briselu a ne smiju ga izbaciti jer bi tad pokazali pravo lice diktature pod paravanom demokratije.Demokratija je najveća diktatura
Nek je što sramnije i tužnije !
....
Mene samo zanima hoce li Konjoglava gledati. Sko Konjoglava gleda, gledam i ja.
Neznam samo kako u ovu grupu bezveznjaka uvrstiste i gospodina Puhala ???
eh to su nasi jaki bosnjacki karakteri, dodje im zapad dobiju milju i pricaju sta god im se kaze...
Ljubav je ljubav🏳️‍🌈🏳️‍⚧️
Grozna stvar je da kod nas ne postoji intelektualni krug ljudi koji baštine konzervativne, tradicionalne vrijednosti da se suprotstavi ovim spodobama. U svim zemljama zapada postoje itekako angažirani intelektualci. Progresivizmu, feminizmu, LGBT i drugim novotarija a se ne može suprotstaviti bez medija, intelektualnih krugova, istraživačkih radova, publicistike, aktivizma, političke opozicije koja ima jasno ideološki formirane tradicionalne vrijednosti u fokusu.
Jesu poznati u pm 😁
Frenkie fol glumi repera pe***a kujica.
Strašno kome se daje medijski prostor, svjetskim kurafama, probisvjetima i peračicama para. S T R A Š N O
Ovi sto pozivaju su ideoloski potkupljivi i nisu relevantni; pitanje za njih da li bi dozvolili da im lgbt parovi usvoje njihove potomke i srodnike? Ako bi neka onda ostave u emanet. Lgbt je prepreka ljudskoj reprodukciji i ljudskom kontinuitetu. Ovaj sljam sto poziva nije rezultat lgbt produkcije vec razlicitosti spolova koje je Bog stvorio.
Cuj mjesec "ponosa", oj majko mila
meni je fascinantno kako ovi ljevicari se zalazu za razlicitosti..a smetaju im nacionalisti.. zar nacionalizam nije razlicitost?
Nije, to je bolest.
Pa ovi kazu da su lgbt bolest.. Kome sad vjerovat?
bolesnici, ne oni drukcijeg opredjeljenja, vec ovi sto se naslikavaju, sve zivo ce uraditi za fotku u javnosti
opet gay lobby udara jako
Hana živi od tračeva, gura samu sebe tamo gdje se može promovisati za pare ni po čemu ne vidim normalnu osobu, žao mi je jesi lijepa al si užasno glupa. Al eto nek ne trpi novčanik i nek ti je što šarenije u životu