Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je sve prosla to je strasno. Jos strasnije su te spekulacije internet pacenika koji u svemu vide teoriju zavjere.
Sad kad krenu mrzitelji žena da daju svoje stručno mišljenje
Mediji su zlo danasnjice, kao i sva nastojanja da se u njima pojavis.
Nije otežavajuČa nego otežavajuća okolnosti. i nije cijelo vrijeme nego sve vrijeme. Tu sam i stao čitat članak. Ako ne znaš, pitaj, ako nisi za toga, brate slatki ima lakših poslova
Isti slucaj kao sa Elisabeth Fritzl, samo sto je ona provela 24 godine u podrumu, u kojem je drzao njen vlastiti otac. Cak mu je rodila 5-ero djece.
Prestrasno. Gledala sam film. Jezivo. A jezivo i kako se javnost odnosila prema njoj nakon bijega, o cemu se govori u ovom clanku. Valjalo se i s time nositi. Jadno dijete. : (
Strašno. Pa se zapitajte šovinisti zašto žene i djeca ne prijavljuju odmah bilo kakav oblik nasilja i zlostavljanja. Žrtva mnogo češće ostane kriva odkad je svijeta i vijeka, a nadapadaču se pronalaze raznorazna opravdanja.
Bolesnici hodaju a bolesnici stvaraju teorije.
Gospodaru Uzviseni zastiti svu nasu djecu Amin
Zastitice da..k'o sto je zastitio Ajsu.
Ovo austrijsko društvo je izvan realiteta. Čuj, ona sama sebi organizovala otmicu.
Dobar sličan film koji sam gledao je 'Believe Me: The Abduction of Lisa McVey' i dao mu rejting 8/10 na IMDb. Inače gledam najviše filmove radi dobivanja onih medalja na IMDb. Top250 medalja, oskari 2020, oskari 2021, razni bedževi... Imam nekoliko zlatnih, srebrenih, i bronzanih medalja. Iako je to samo crtež ustvari.
Kako neko moze misliti da je DIJETE organizovalo svoju otmicu i zeljelo da bude seksualni rob starom covjeku? Ne shvatam, bas ne shvatam kakva teorija zavjere.