Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj ona njega spustila hahahaha pa gdje su vam oci, a jos rec da je los glumac pa idi gledaj seherzadu i umri
a kralja covjeka :) svak cast. smrt narodnjacima
..kralju....
@ Genijalci - ne kaže se \'bili u vezi\' nego \'lafac nagulio papanku k.u.r.a.v.u, te razgulio\' ;)
e sto je isfura, nije ti ovo pink hahahahhaha :D
Pokazala je pravo lice napokon! odlično nema šta!
Što joj reče, hahahhaha.... Mislim, stvarno, mene bi bilo stid da mi ovo neko kaže, hahahahahahahahaaha!
Sergej je bog, nema sta.. ::D
jaooo, koja nekulturna seljanka!! OMG. glupacco! no ,dobro, sto se drugo moze i ocekivati od polupismene turbo folk pjevaljke koja je navikla iskljucivo na grand?! dobro joj je i odgovorio, nije ovo pink, :P pih!
a zaista.. zasto joj sise ovoliko vise.. mislim malo iznad puka su
hahahahah kako joj suknu
Sergeju, gospodine, fino si joj sve objasnio! Uostalom Nataša se ponijela baš kao jedna ortodoksna seljanka! ;-)
E, Nato, plava li Nato *eba tebe i u mozak Sergej bato :)
ako ti jarane imaš 3 osnovne, ti meni glavu odsijeci !!! imaš više veze sa stočarstvom nego sa pravopisom, al eto nek si ti završio školu normalnim \"putOm\"
zgadio mi se i on i Todorovic nakon srpskog filma... fuj!!!
kako je ova zenska iskompleksirana to je za nevjerovat! ali on joj ga je zavukao sa onim\"zvijezda\" hahahahaa..prvo \"zvijezda\" se ne ponasa kao dr.Olja ,a drugo ako je iko zvijezda onda je to on, a ona njemu \"jedi g..na\"..ljudska glupost je proporcionalna sa bezobrazlukom na n-tu!
NISTA NOVO standardna SRBSKA DROLJA nista drugo..gdje god su dosli u svijet pokazali su svoju nekulturu..mislim da ih je samo 5% zavrsilo osnovnu normalnim putom..