Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je genocidni ubica i divljak Karadzic postao dr. Dabic u Srbiji? Sve je moguce
Vala bas kako je krenulo Netflix ce uskoro i seriju o Dr. Dabicu napraviti. Sve se da prodati danas
U RS-u ih ima koliko hoces.
Kad su to nasi ‘debili’ jos prije 100 godina uradili, odusevljeni teroristom sto je ubio austrijskog prestolonasljednika i njegovu trudnu suprugu...napravili od ubice heroja, a koji nas je vratio 250 godina u nazad
I u RS-u i u Srbiji, presudjeni ratni zlocinci, ubice djece, silovatelji, ubice civila, cak i citava politicka ideja i njeni nosioci koja je dovela do strasnih zlocina slavi 95% njihovog stanovnistva, a sada se snimaju i TV serije, filmovi...
Jel dosta više američkih gluposti i kulture ubistava koja se nametala jadnim amerikancima decenijama od strane filmske industrije?
sutra vece 20:00 FACE TV gledajte,uzivo
Pomislih na prvu da je rijec o Goranu Vukovicu Majmunu. Jako liče. 😁
Odgledao dvije epizode. nije mi se dopala serija... mada, o ukusima se ne raspravlja..
Fenomenalna serija, sve preporuke. 👍🏻
Ja pomislio serijski ubica postao glumac.
Sjajna serija!
Zavrnula mu se šiška
Super je serija. Samo mi nije jasno da neko ko gleda ovu seriju i prodikciju moze da kaze da je Aleksandar od Jugoslavije serija odlicne produkcije..
odlicno, gledao u cugu...sjajno
@fp71 i ja, stvorena za bingeanje!
Hadžifejzović je mnogo bolji od Netflixa, jer obuhvata komediju, tragediju i dramu.
Baš za sutra je najavio jedan takav program
Hebiga ima taj Glumacki idelani sharm,karizmu,,,stvoren za te uloge... To samo dokazuje da Kapitalna pozuda nema granica ni morala dokle ic..