Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ево прилике за БиХ кинематографију!
Hajmo malo popljuvat. Svi u svijetu imaju drzavu osim Bosnjaka i svima bi da pametuju. Bosnjak sam al istinu treba pogledati u oci. Cirkus smo realno.
Ccc nemam rijeci!
Gledao sam samo jedan film kompletno snimljen u Saudijskoj Arabiji (mislim da je i režiserka filma Saudijka), "Wadjda". Film je odličan i pomalo subverzivan, radi se o djevojčici koja se javi na takmičenje učača Kur'ana da bi zaradila novac za bicikl. Nije remek djelo, ali vrijedi ga pogledati.
Hocel se snimati horori? Tipa lik udje u ambasadu a izadje u koferu?
Kurvari ,kasapini,ubice itd...
Na kamile cete vi ponovo