Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve su to komedije u poredjenju sa obavještenjem VIK-a. Od sarajevskog vodovoda ljudi već godinama ne smiju otići noću u wc.
ja neku noć sanjo Cvijanovićku ojjjj horor...zivi.....
Generalno se slažem sa listom ali bih dodao jos dva-tri gdje sam se stvarno isprepadao/najezio (the conjuring ali samo prvi dio, descent oba dijela i drag me to hell)... Uh kako zaboravi korejski The Wailing....
BiH građani su imali horor uživo. Oa Drine do Une. Ovi filmovi su mala maca.
Ni da me dirne
Meni je neprikosnoveno najstrašniji horor svih vremena "Born in BiH"
Predobar film.
Jarani, ja ga neću gledat ako je prije 2000-te, a vjerovatno i prije 2010-te. Jer mrzim one sive boje, stara tehnologija, ne mogu se poredit sa novijim filmovima, efektima, trikovima. Ne kažem da su ni svi novi dobri, pola ih nevaljda naravno. Imate besplatne direkt link downloaded 720p i 1080p na hdpopcorns.com, samo ima milion adova, pa valja te adove preskočit, dok se ne pojavi pravi fajl. Ili adblocker + popupblocker... Imate i na: brmovies.net
@CikaFajer e nije nego je samo gornju usnu i peče i boli
„Srebrenica je apsolutno dogovorni genocid između međunarodne zajednice i Alije Izetbegovića, odnosno između Izetbegovića i tadašnjeg predsjednika SAD Bila Klintona." - - - NAJJJJJJGORIIII HOROR FILM KOD BOSNJAKA, ali hin J€8€ sto je scenarista i reditelj g.bAlija Izmetbegovic!!!
Joj jesi gloop, moze li bar nešto bez kmecanja?
@JOPA19 pajo, pajo hebo li te miki.....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Rosemary je najbolji horror po mom misljenju
haha zato sto je on imao tad 10 godina i nije mogao spavat od tog filma