Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zavrsena suradnja sa rospijom Tataragic, koja se pravi vazna, nece uputiti press kit, niti dati podatke o SFF-u. Purivatrina miljenica, sada se pretvara. Mitevska snima film o Majci Terezi. Elma se stalno predstavlja kao scenaristica a film napisan cetverorucno, sa rediteljicom. Kada ce otici Sebijina sestra, kao kreativna direktorica SFF-a, koji postoji od 1993!
Predstava se zove Najsretniji covjer na svijetu a na koferenciji svi objesili nos kao da je neko umro. Pa svasta - ima li ljepseg posla od umjetnickog izrazavanja, cemu turobna lica hahahhaha