Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na Netfllixu svako malo neki drugi film najgledaniji
Koliko su smorili sa ovim potenciranjem nekih rasnih, vjerskih i drugih razlika, pa americko drustvo je izgleda bolesnije od naseg, njima kljucno ko je crnac ko bijelac, koga boli ku.ac, svaki film ili je nesto na lgbt fazon ili je ovo oko crnaca, smece
Kao da glumi zombie klon od Murphya. Cijeli film odglumio bez ijedne emocije.
Pa sama ocjena implicira da je film teško njesra. Osim ako neko ne misli da je 5,6 dobra ocjena?
Veće njesra nisam odavno pogledao....
Kako li smo živjeli bez Netflixa ni sad mi nije jasno 🤣...
Pa 60% populacije živi još uvijek. I ne žali se.
Dobra tema ali losa gluma u pm.
Film je smece kao i ovaj clanak ili ova dva clanka pomjesana u jeds.
Shit Film
Woke sranje znaci da sve sto su ljudi do sada napravili ne valja i da sve treba spaliti, da smo sada najpametniji i da pametniji ne mozemo biti. U principu, to je ideologija savrsenog sistema, isti onaj sindrom od kojeg pate nacizam, komunizam i slicne gluposti koje misle da se ljudski duh i opseg djelovanja mogu determinizirati.
get woke go broke
Kakav je ovo naslov, znaci zidovi, muslimani, crnci su woke drazi? Koje su to ostale?
Najpismeniji članak koji sam pročitao na ovom portalu. Još kritika potpuno na mjestu. Svaka čast Ines Mrenica. 💪
smece
Film, katastrofa. Muka mi je od ovih ugroženi crnaca. Da su ostali u Africi, ubijali bi se kalašnikovima. Ne trebaju biti ogorčeni na bijelce nego trebaju biti zahvalni svojim precima koji su se izborili za slobodu. Koliko je naši predaka SLAVEna išlo u robove da služe bogatim Afrikancim.
dobar film