Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj film je izaš\'o mislm \'98, i opet 13 godina poslije uspijeva bit prvi na box-officeu lično ga nisam išao gledati, zato što sam ga ko mali pogledo jedno 50 puta, više ga napamet znam, al oni koji ga nisu nikad gledali, il su zaboravili o čemu se radi, moja preporuka je da obavezno odu u kino
predobar crtani
jel fkt isto sve samo sto je 3d (3d za naocale, ne da su \"nacrtani 3d\")?? Ako jest onda fkt digose likovi pare ko sale, posto nista nisu radili nego stavili na pc \"render in 3d\" i ostavili pc preko noci..