Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrlo edukativan crtani, odličan!
Maoca i BH talibani na apratima :):):)
pepa prase je agresor, to svi znaju!
@CheshireCat naravno , napada sa svih strana na mrskog i drskog neprijatelja :):):)
jeste zavrili ko volovi oko fu ck ing cartoona. boli me ku ra c jel krme ili podojak. ako je dobar crtani svako dijete nek gleda.
Na premijeri crtica djeci ce se dijeliti majice sa slikom Mladena Ivanica
Kao kad je u SCCu prodavnica igracaka stavila PEPU PRASE u izlog. Odma HAVARIJA. Uprava reagovala da se prase ukolni iz objekta!!!
Kako ce babo objasniti djetetu da mu u kucu ni igracka prasenceta ne ulazi
🐷
Megalomanski pronekat sa ciljem zajebavanja islamskog zivlja, babo klanja a na tvu Pepica rokce
Pepa?
Koja vijest bravo za vas. Ima puno boljih crtanih ne sto je to prase vec sto je bezze kao i svaki danas sto crtanim zovu koje plasiraju djeci, sve samo smece. Vjencanja,porodice, zaljubljivanje,pucanje,tuce itd. Slabo igdje ima dusko dugousko,ptica trkacica,brzi gonzales, pink panter,baltazar i mnogi. Svak ima pravo na izbor sta ce dozvoliti a sta nece djetetu da gleda.
Prosto je i bilo za očekivati da će najmanje komentara biti direktno vezano za crtani film... Dokle više sa tim vrijeđanjem?! https://www.youtube.com/watch?v=LLjH1P9kAEE
ovo je provokacija usmjerena muslimanskom svijetu... treba ovo zabraniti!
Kako i kome zabraniti ????? Zasto zabranti objasni ???? HOce li i cifuti ovo zabraniti ????? Zar BiH nije multietnicka drzava , koliko znam nije talibansko-mudzahedinska tvorevina ili bar tako je predstavljaju vodeci muslimanski politicari a u stvari prave dzamahiriju u Evropi ????
@Sipumirackunagodre a jesi se zapalio ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)