Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hejtujete a svi gledate srpske filmove i slusate srpsku muziku. Ko god od vasih zna da pjeva otisao je u BG. Toliko o vama. Ajd sad mrs
Sanjas momak.. ko god gleda vase propagandne Filmove i Slusa vasu pokranu muziku je izgubio kontrolu nad svojim zivotom. siso jedna mlitava
Ja gledam samo s*pske pornjave tu je jedina istina i realnost.
Mislim da bi filmsko Sarajevo trebalo parirati ovoj seriji tako sto ce snimiti film o posljednjem ratu. 2385 po redu.
Sarajevo za razliku od Beograda, može da snimi priče po istinitom događaju. A u Beogradu maksimalan domet priče je naučna fantazija o "Otpisanim" i kako su oni eliminisali stotine zilijardi vojnika Wermachta i to jednim rafalom iz "šarca". A u realnosti od 41 do 45 u Beogradu imenom prezimenom i brojem, stradala 4 vojnika, od toga dvojica u saobraćajci, jedan je pijan upao u bunar a četvrti je upao u minsko polje na ulazu u Beograd.
Zato bi ja osobno preporučio Beograđanima da snime film o prvoj "Juden frei" državi na tlu Europe. To je barem bazirano na istinitoj priči. Kako je Nedić napravio konc. logore kao: Topovske šupe, Veliki Bečkerek, Crveni krst u Nišu, Dulag, Svilara, Banjica, itd... Možete napraviti i priču kako je Nedić (koji danas ima ulicu u po Aranđelovca) dobio željezni krst prve klase od Adolfa lično. Ali bezbeli da taj dio povijesti ne smijete prekabuliti preko usta ne?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaki film/serija na Balkanu je ili o ratu ili smjestena u neku proslost. Ne do bog da neko napravi neki akcioni ili horror filma kamoli savremenu komediju ili triler. To ti je tako kada manjak talenta i ideja pokusas zakamuflirati kostimima, scenografijom ili ratnim tematikama.
Sve to imas u Srbiji gde se godisnie napravi preko 100 filmova i serija... Samo sto te Klix informise samo o ratu
8 pijanih Švaba osvojilo Beograd a oslobodili ih Rusi i Bugari. Zato Srbadiju toliko svrbi WW2. Više je bilo HIV pozitivnih nego partizana u Srbiji
Jel moze bar najava serije bez nacionalizma i mrznje. Srpska tv produkcija je Holivud za ostatak bivse Jugoslavije i mi se na to trebao ugledati. Uzgred, Srbi su u 2. svjetskom ratu bili veliki antifasiti, a Srbija je bila OKUPIRANA i podijeljena na okupacione zone. Nedic je bio njemacki namjesnik i nista vise. Vazilo je pravilo @100 Srba ubiti za jednoig njemackog vojnika". Knjige u šake!
@bullevar Prskaju li ti buugari tu tvoju škrbavu labrnjuu ??? Obrisi se I dodji da ti uvalimo fessliju besplatno, placamo ti povratnu kartu sa BIH Airlinisom I gratis mineralna voda Knjaz Milos da operes şşupak.
Halo, mrzitelji i Klix potpirivači, može li se išta pročitat bez vašeg takmičenja ko koga više mrzi? Svi ste za povratit!
Kako dobro napisa, cini mi se S.Ilic na Pescaniku, sve su srpske "istorijske" serije samo laz i propaganda, pa tako i ovo od oca laganja Dobrice Cosica, konvertita iz partizana u chetnika. Treba biti teski mazohista pa pogledati nesto ovakvo
većih lažova od Srba nema na bijelom svijetu
ah
Danasnji srpski i bosanski nacionalizam pomogao je isto tako ljudima sa sela a otjerao je gradjane u Njemacku ili came u tami i cekaju osvit.
Neka naprave film kako su vodili ratove na prostorima bivše YU i kako su pravili genocide.
Pa kakav je ovo tekst? Nema info da je pretpremijera na SFF, niti da serija ima 15 epizoda, ali zato ima da je Ćosić Miloševiću bla, bla, glupost, glupost...
Једна напоме на текст. Добрица Ћосић је пре грађанског рата водио преговоре са муслиманским представницима између осталих Мухамедом Филиповићем и другима. А серију док не погледам незнам али глумачка екипа обећава.
Šajzeee
Dobric Ćosić - "Otac Srpske Nacije"!. :):):):):)....E ovo se zove patoloska bolest! Naravno, Srbi su cekali Dobrcu Ćosića da stvori srpsku naciju,...:):):) A "otac" bosnjacke nacije je onaj vas preCijednik sto je bogatu karjeru zapoceo u SS Nacistickoj Waffen Handzar Divziji?!
Odma' iskat' od Turske da nam donira mješalicu i betonirat'/asvaltirat' još deset metara trotoara ispred Predsjedništva.