Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Maca osvojila oskara za najbolju sporednu glumicu,SFF je izgubio svoju car i vise nije kao prvih godina
Da neko danima spominje napuhanu, sifliličnu seljančicu iz Tuzle ... nevjerovatno. Ona vam je glavni događaj ove godine na SFF-u? SFF niti bilo koji kulturni događaj neće imati nikad nikakvu čar kad je vama najupečatljivija i najkometiranija stvar SFF-a Macino pojavljivanje na mjestu gdje je bilo ko mogao da se pojavi, pa uključujući i nju.
@TangoCepaCarape Juh. Moguće da je ova tvoj broj. Vjerovatno jedina žena na Balkanu od koje si inteligentniji i u odnosu na koji bi mogao da budeš dominantan. Valjda imaš desetak eura u kešu? Toliko ti je dovoljno da budeš Macin tata na sat vremena. Mjau - mjauu. Mic-mic :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)