Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda odgledao, sagledam ti sestrinu pichku onu seljacku.
tek kad sam sagledao film, vidio sam da je odlican
stvarno su stoka ovi sto ga nisu nominovali za Oskara u kategoriji "najbolji reziser"! affleck je pokupio sve moguce nagrade za reziju, a oni nesto se.ru..glupani! svaka cast afflecku, najbolji mladi reziser koji ce doinirat sl.decenija!
Ben Affleck je dobar glumac, ali brate ovaj film ne zaslužuje ovoliko priznanje!
Yebo glumce medju kojima Affleck briljira. Nikakav glumac.
Nisi ti gledo 2 bonda kako treba ako ti je to misljenje... Za tebe je izgleda Pierce Brosnan najbolji bond...
Volim Bondove filmove, gledam ih citav zivot, ali ovaj Daniel Craig je unistio Bonda. Cuj Bond, zut, klempav, nabildan, pije pivu, nidje veze... Da ne pricam da je radnja u zadnja 3 Bonda katastrofa.....