Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikada zaboraviti genocidnu agresiju srpskih terorista
@sampt4 pa i Idrizu je sin poginuo u ratu
Ova monstruozna agresija na BiH , ciji scenario je smislio sami necastivi, izgledala je kao da je sami pakao sisao na zemlju. Treba sto vise pisati o tome, snimati filmove , jer istina oslobadja i porucuje da se zrtva ne treba stiditi zlocina koji joj je pocinjen.
Pokusajte se na tren zamisliti u kozi silovane zene, koja nije smogla pogledati dijete koje je rodila....ili u kozi djeteta u momentu kad shvata da mu je bioloski otac monstrum....prestrasno i prebolno....
Srbi koji su to činili trebaju znati da im se silovanje nikad nemože oprostiti. Policija ili bolje rečeno milicija u ono doba na okupiranom području je znala za sve te logore. Oni su bili većim djelom i organizatori. To je sve planski napravljeno, tako da to nisu mogle raditi budale.
Opet o pravoslavnim srbskim barbarima. Hvala braći Turcima na podršci.
Cuj to ja mislio bit ce neki akcioni ili komedija😐😐 Svake godine jedno te isto