Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STOP NEDUZNOM KLANJU OVACA STOP GENOCIDU NAD OVCAMA STOP KURBANIMA STOP AZIJSKIM OBICAJIMA STOP PROLIVANJU KRVI ZBOG PRIMITIVNIH OBICAJA PUSTINJSKE VERE STOP KLANJU
Mozete vi pricati sta god hocete, svojim negodjenjem samo dokazujete da je Jasmila ovim filmom uspjela postici sta je naumila. Film je odlican bas zato sto kriticno opisuje jednu modernu pojavu u bosnjackom korpusu: vehabizam/selafizam. Ovaj film je zaobiljezio i najbolje opisuje poslijeratno kulturolosko stanje u BiH, a pogotovo u Bosnjackom drustvu. Svaka cast Jasmila i puno srece sa ovim projektom!
pa to je to. svi hoce da prikazu islam u jos gorem svijetlu. zato je i dobila lovu da napravi film i zato se sad pobrati debele pare da od prihoda. da je uz to sve ocrnila BiH i preuvelicala problem jedno 100 puta to nema veze. isto nema veze sto je film kao film bezveze, samo nek se ima sta za iscudavati i prstom pokazivati. kvazi umjetnici prodali i i dusu za 5 minuta slave.
film ne vredi nista ... od glume do radnje .. jedino sto prolazi je sada moderna tema o vehabijama .. KO GA POGLEDA od domorodaca jos ce gore misliti o bosancima ..