Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ona ja tako dobro glumila (što se mene tiče) da se ja čudom načudit nisam mogao kad sam saznao da žena što glumi Riletovu mater zapravo samo glumi, a inače, ne da mu nije mater, nego nije ni muslimanka. Imala je sve išarete i uzdahe i baš je glumila za 10.
Ako si samo na osnovu te uloge spoznao njenu veličinu, a ta je jedna od njenih najmanje cijenjenih uloga, onda zamisli koliko je velika bila!!
Mama Mumi, Mubera i sve ostale uloge ❤️ hvala na svemu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ženu nisam poznavao, al mi bila draga skroz. Kao da mi je najdraža kona iz sokaka, neka nenina prijateljica koja uvijek donese jabuku. Rahmet joj duši.
😭 Dobra glumica. Da joj je laka zemlja.
Draga moja mama Mumi i dan danas, iako imam ohoho godina, pogledam poneku epizodu Mumija i ne mogu da zamislim da više neće biti novih epizoda. Hvala ti, bila si prava mama, ta dobrota i tvoj umilni glas, uloga baš stvorena za tebe.
Uostalom, moj nick dovoljno govori šta mislim o tebi. Hvala ti
Jedna i Jedina
auu. pa nije ni stara toliko bila. ja sam konto da je najmanje 40e rođena. znaci 50 godina samo imala u vizi.
Sarajevo je totalno zaboravilo ljude koji su mu davali onaj prijašnji sjaj...
Ouuuuuu kad se sjetim vize,Sarajevo 2002 godine,to je bio grad i vrijeme,u mahali se igras od jutra do mraka,nema telefona,interneta,nikakvih briga.😏
Divna zena
Legenda❤
Hvala
kraljica
Nado...lijepa moja Nado....pocivaj u miru legendo.
Hollywood je bio za ovu kraljicu mala maca
Glas za umiriti..
Velika je to osoba bila , u svakom pogledu ! Zaslužuje i da joj se podigne spomenik , ne zbog nje samo nego i zbog nas i budućih generacija . Ostat će mnogima u lijepom sječanju i kad se na Vlakovo dođe i pored njenog mezara prođe , da se vidi da je ona i zaslužni građanin ovog grada . Trebali bi joj se nekako odužiti , makar nekom spomen pločom gdje bi lijepo pisalo da joj to diže grad , zahvalna publika , komšije ... Oni koji su je cijenili i voljeli
Svaka joj čast ! Bila je velika glumica , radnik , odana građanka Sarajeva! Neka joj je lahka crna zemlja , bosanska !