Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je rahmetli Izet Nanić stuko ovog arkana, ko mraz papriku. Sa 300 momaka u tenama potrali njega i 10,000 srpskih specijalaca sa pampers dženeralom na čelu. I na kraju ovaj ljudski jad dobije dokumentarac
Ti očito ništa ne razumiješ.
@TopListaDemagogista Da li stvarno veruješ u tu Mickey Mouse priču?! Khhhhhh.....Pokoj duši Arkanu. Bio je Vitez i Vojvoda.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Svaka cast Al Jazeeri a prije svega dobrim ljudima koji na mapu pozitivnosti pribadaju Sarajevo i BiH, trebamo vise ovakvih prica. Hvala ljudi.
Svaka cast al dzaziri, veliki doprinos gradu i kulturi
Jedina svjetla tacka u ovoj predizbornoj crnini. Festival dokumentarnog filma na vrhunskom nivou. Svaka cast. A nasi kulturni "predstavnici", citaj ministri, nigdje ih... valjda ih obaveze pritisle... Njima na cast!
I paščad ubijaju, zar ne... srpska verzija filma http://www.filmski.net/filmovi/3863/i_konje_ubijaju,_zar_ne
Ko još vjeruje da je ubijen?'?
Avdo Huseinović legenda dokumentarnog filma , njemu odmah treba dati nagradu za životno djelo. Kakve je sve dokumentarce snimio , da se ne zaboravi .
fotka br.15 @selfinasvakommjestu
Želiš da nađeš devojku za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Sramota muslimana da im se ovo prikaziva u glavnom gradu
@burek1sa1mesom Prikaziva hehehe lol.
diler, mafijas i ubica = srpski heroj