Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Patricia Arquette ostarila pravo. Kad je se samo sjetim iz onog filma True romance sa Christianom Slaterom kako je bila cool riba. Jbga vrijeme cini svoje. Poceo gledati seriju vec se prikazuje ima nekih 3-4 mjeseca i dobra je ali je i psihodelicna u isto vrijeme. Moras mozak ukljuciti maksimalno da je skontas ali glumacka postava je za 10. Preporuka za seriju ali pripremite se za silovanje mozga.
@JohnDillinger Dobra serija ali fakat je teska i nekako siva ali vrijedi je gledati. @Gradjanska Gledao sam i Mr Robot-a i mogu ti reci da si u pravu 100% ali ova pretenduje da je zahebe. Vidjecemo ali svakako pogledaj ako vec nisi.
U pravu ste obojica, izgleda da volimo slicne serije hehe. Robot je bas teska serija kao i ova ali istovremeno me nesto tjera da je gledam, jednostavno drzi paznju. Obicno seriju kada mi se svidi gledam ono non-stop ali ovu polako, epizodu pa pauza par dana pa sljedecu da mi je mozak svari.