Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokojnog Boru Todorovica obozavam! Gledao sam ga u onom filmu Balkan Express, koji je snimljen prije nego sto sam se ja i rodio, ali film je genijalan! Bora Todorovic je bio umjetnik i ne može bilo koji Milos Bikovic se s njim porediti.
@gooUser1648460990 - Nisam ni rekao da ga neko poredi.. Bikovica sam naveo kao aktuelnog srbijanskog glumca današnjice, koji se NIKAD neće moći porediti sa sjajnim Borom Todorovicem.
Kad vidite pitona....
A sta je sa srpskim filmom mene samo cudi kako su pristali onakav film snimiti a ne da ga neko smisli i pusti u javnost
Majke mi pogodih, kakve su glumcine on i pokojni mu otac, a da ne spominjem koliko dobri i pozitivni ljudi, Srdjan rijetko poznat glumac, a da je prizeman i kulturan.
Ovo je paja cutura
kako ga necu prepoznati, isti... nista se nije promjenio
Bora Todorović sestra Mira Stupica supruga Cvijetina Mijatovića presjednika SFRJ nekadašnjeg
meni se učinio Ermin Bravo
Bata Stojkovic je neprevazidjen!
genije