Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@rajasavratnika36 moja noga poslije rata nije krocila u Bg niti ce, dok se politika velicanja ratnih zlocinaca ne promjeni. Dok god u setnji BG mogu naletiti na murale osudjenih ratnih zlocinaca tamo se ne ide. Svaka cast normalnom narodu koji tamo zive, znam da ih ima. Ni Oliver Dragojevic nikad ne zapjeva u Srbiji poslije rata, sve je stvar karaktera.
A budale, ako zi 76 i starije godište, postoji mogućnost da te uhapse za navodne zločine
Majko draga...još im samo fali The Rock i Vin Diesel. Fast and Furious: Balkan Edition...
Dunjaluk bi gledao taj film samo da vide ciganluk u Srbiji
PA kad Nas guse, normalno da imaju svoju drzavu rade sta je za njih najbolje, a I ti americki glumci su pro srbski orijentisani a onda ce svi dobiti njihove pasose I proglase ih pocasnim gradanima ako nisu vec.
Oduvijek su Srbi bili jaci sa glumcima i kinematografijom, svaka cast na tome. Ali do nas je, moje dijete nece ici da gleda Bikovica jer cu mu lijepo objasniti da glavni glumac pomenutog filma velica one koji su pocinili genocid, ubijali, mucili, silovali i palili.Da naucim svoje dijete da razlikuje da je iznad svakog posla ipak moral i ljudskost. Da bude zahvalno ljudima koji su dali zivot da bi to isto moje dijete moglo danas zivjeti. To je iznad svakog Bikovica i Monike Beluci.
to sve stoji na papiru, al bosnjo de facto nema samopostovanje i ponos, tako da ti kao i roditelji druge bosnjacke djece ce prvom prilikom otici u bg pogledati srbski film i pohvaliti glumce. Na kraju krajeva bosnjak i jeste danas bosnjak zato sto je zbog manjka ponosa u jednom momentu u historiji postao musliman (ne govorim da je islam los, naprotiv)
Ne dajte Alecu da puca,ne ide mu bas
da ti nisi avramovic malo sutra bi ih doveo, avramovicu.
klix ima saradnju sa srbianskim portalima gdje razmjenjuju vijesti, zato si dragi Bosnjace bombardovan ovim nebitnim vijestima iz srbije.
Koji li će sebi našteliti erotsku scenu sa Monicom , kao što je uradio masnoglavi staKu.
Ne svidja mi se, ok mi je dovesti jednu zvijezdu "iz vana" zbog promocije ali oni ce napravit na kraju americku seriju. Dajte priliku novim likovima iz Srbije ili okoline, ovi ce se snaci i bez Juznog Vetra