Nove usluge u novoj godini
0
Moguće povećanje kapaciteta Cinema Cityja
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve pohvale za multipleks ali jedina zamjerka je na previsoke cijene...mislim da bi mogli to mogli malo promjeniti jer za dvoje treba preko 20 km,a za porodicu koja hoce da dovedu djecu u kino mislim da je to luksuz.
Nije baš sve tako sjajno.Prvo, cijene, za odlazak s djevojkom na noćnu projekciju uz kokice vam treba 18KM... Izbor filmova nije neki... Od 10 ponuđenih, 1 ili 2 mogu proći... Preglupo je da za novogodišnju noć ne možeš gledati film poslije 18h... Pa ko će doći u cinema city u 18h? pa onda hodat gradom do ponoći... Neko će reći, bio doček pred BBI centrom... ali ovako je za svaki drugi praznik ili blagdan. Ambijent, kvalitet zvuka, slike, sjedišta i ostala organizacija, na nivou. Također bih pohvalio wc i ulazni dio sa kafićem!
ovaj cinema city je veliki dobitak za grad sarajevo. napokon smo docekali da u svom gradu gledamo filmove u 3D projekciji :)
kako si nepismen covjece! NE VJERUJEM! AAAAA
Takoje stalno moraju dase prosijuru kapaciteti dase modernizuju dase uvijek nesto novo osmisljava . Takoje muckajte sa vasim glavicama pa kad promuckate uvije se radjaju nove ideje