Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ce konakovic i ini skorojevici roviti po crvenom tepihu a ovaj purivatra ce uzeti pare i poslije se provoditi po dubrovniku,naravno doslje sa kockastim glavama kojima je nedavno u licnu kartu pisano mjesto prebivalista sarajevo ce odmah davati minus za ovaj komentar,rumeni u licu
i niko sad da ti da minus, niko ne zeli da bude rumenko haha.
@BlAcKKKK evo ga neki rumenko se odvazio :D
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Neko se smije, nekom smeta SFF, neko misli ovako ili onako, ali ima jedna stvar koja nas sve treba da zulja, bez obzira o cemu govorimo - Pasovic i Purivatra su i ove godine inkasirali zajedno iz budzeta KS 193.000 KM za SFF. Naseg novca... Tragikomedija; narocito kada nam organizatori SFF uredno naplate ulaznice za predstave koje su organizovane nasim novcem, bez pitanja poreskih obveznika i puste kojekakve likove da se setkaju po crvenim tepisima koje su gradjani Sarajeva platili iz svog dzepa, dok nam je stopa nezaposlenosti i ekonomske razvijenosti kao poslije epidemije ebole. Mi smo krivi, jer sve se mi "utornjavamo" ako ne u nacionalne, onda u neke druhe torove dok se nasim parama pita "krema" Sarajeva koja je slicna istoj onoj za kojom pustimo vodu u WC-u.
..koju vodu puštaš kad nikada nema vode 😂😂😂😂😂😂
Vidim neki WC se ovdje spominje ???
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo mirso kralju Ostali crknite og gladi
Kakve veze ima "prepoznaje li vlast dovoljno značaj festivala"? Dovoljno je da badžo zna i da se gosti opuste u restoranima omiljenim bosnjackim politicarima.
Kad se Bake pojavi na crvenom tepihu i pocne naglasavati č, doduse kod njeg nema ć, sve je č. Bake: Meni je iskreno Čast sto sam poČasČen da hodam ovim Čilimom i sto su graDZani dali meni podrsku jer narod nije lud. ObeČavam 100 metara novog Čilima...
Mirso, ma ne mozete koridi pera odbiti :)
Sve OK...podrzavam sta radis..ali kad vec glumis Mangu, PLACAJ LJUDE NA VRIJEME A NE DA TE GANJAJU PO GODINU DANA ZA PARE !!!
ja vam obeCHavam 100.000 filmova
Nemoj Mirso ništa obećavat ... jedan je obećo 100.000 radnih mjesta pa ga sad raja na šegu uzela :)))
100.000 krvnih zrnaca :)
Purivatra??? 😂😂😂😂😂😂😂😂
I ovo je korida!!!!
Hoce li biti Emina Ganic? Pardon, kako joj bijaše prezime sad? :)
@Veliki vezir Kakvi kompleksi? Jbg, nije nam babo svima ratni profiter, ali mislim da je macka parekselans.
posto je kako jeste. bice side :)))
samo naprijed mirso
mene sff ne zanima od kako je od prvoklasnog dogadjaja za sve postao prvoklasan dogadjaj za klase