Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Divna zena i umjetnica,vecina Srba je nazalost mrzi naziva svakakvim pogrdnim imenima..
@LostframeSvaka cast👍
@Lostframe Suti bolan, zamrzice i tebe neki (mnogi) Srbi!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ma ye__be mi se za Srbiju, šta ćemo mi sa našom stokom na vlasti u Sarajevu
Ma lako cemo mi sa stokom u Sarajevu, cim rijesimo Srbiju i neprirodni satelit zvan genocidistan. Tvoja prica se svodi na ono, ma ko nas bre zavadi :P
@skroz.anoniman .. neću da se bavim tudjim problemima, ye__be mi se i za RS, ja živim u Federaciji u kojoj stvari ne valjaju, iseljava se raja, nema posla, nema perspektive, krade se na veliko, uništava se sve što mi je draga, za šta sam se borio u ratu i za šta su moji preci živjeli i borili se .. zato pitam, šta ćemo sa lopovima koji su oteli državu u Sarajevu?! .. Srbi neka rješavaju svoje probleme, ne tiču me se
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko je ova zena ? Neki autoritet ?
Nažalost, žena je u pravu.
Posto izgleda ni srbi ni slaveni ne postoje a svi znamo da od vajkada postoje bosnjaci. Zakljucujem da su svi ti lazni srbi i ovdje i u Srbiji nista drugo do bosnjaci. Stoga predlazem da Bosna pripoji odmetnutu Srbiju i svi budemo sretni.
Posto izgleda srbi ne postoje, a i slaveni a svi znamo da od vajkada postoje bosnjaci, zakljucujem da su svi ti lazni srbi i ovdje i u Srbiji nista drugo do bosnjaci. Stoga predlazem da Bosna pripoji odmetnutu Srbiju i svi budemo sretni.
Hepek!
Ponekad pozelim da sam glumac ono radi svog cejfa pa da malo udjem u neku drugu ulogu , a kad iscejfim da se vratim onako iscrpljen svojim cejfom u svoje bice i nastavim tamo gdje sam stao.
Koja zidovska faca... Inace, gospoda je stvarno zidovskog porijekla, mada nisam siguran kako se sada izjasnjava. Stari joj je bio partizan, kasnije visokopozicionirani komunist koji je promijenio prezime poslije rata iz Schwartz(owich) u Karanovic.
Sunce ti poljubim kako vi desničarski smradovi lažete i izmišljate. Kakvi Schvartzowitzi, kakvi bakrači? Čuj Schwartzovitz pa Karanović?! A Ivana Selakov je u stvari Bauer, jel?
@3iksa Prije svega, nisam nikakav desnicar, niti ljubitelj nekakvih teorija zavjere. Da sam rekao da su joj roditelji francuzi koji su promijenili prezime, uopće ne bi bio problem no čim se radi o židovstvu odmah se optuzuje za nekakav "antisemitizam". Iz pouzdanih izvora znam da je gospoda zidovka i da su joj roditelji promijenili prezime. Za tu Ivanu ni ne znam tko je pa ne bih komentirao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
alo bre nemoj da pricas gluposti bre, nemoj da te zviznem preko ustiju bre!
Haha, u stilu Miroljuba Petrovica. Samo represija :)
@whey videce kad cu sledeci put da je vodim na televiziju
ova žena je shvatila suštinu problema, bavimo se sobom, ne drugim nacijama, ako nešto ne radi nije rješenje da optužimo drugu naciju, rješenje je da se mi promjenimo i nadjemo svoj put, kroz trnje, probleme, ali svoj put .. dok god to ne uradimo bićemo mali, nesretni, siromašni pokušaj od naroda .. svoj problem moramo rješavati tako što ćemo prvo riješiti svoj problem, svoju krivicu, svoju nesposobnost, pa tek onda se postavljati prema drugima ..
Podsjeća da su na ovim prostorima vjerski lideri najveći nacionalisti, a da narod ima spremnost i sklonost da bespogovorno prihvata riječi duhovnih vođa. Danas se to, ističe, dešava više nego ikad. zena objasnila!
Kultura i nacionalizam su dijametralno suprotne stvari, samo što su neki malo hrabriji pa kažu ono što zaista misle.
NAJNOVIJI ZLOČIN TVOREVINE TARIGUZIJE NAD BOŠNJACIMA SANDŽAKA (2017-a GODINA): sandzakpress.net/obustavljeno-stampanje-udzbenika-namijenjenih-bosnjacima
Mrav, jesi ti?
Nek ti je dragi bog na pomoci, poslje ovakve izjave.Respect...
zali boze sto srbija nema ovakve pameti u vrhu vlasti
U Srbiji postoji jedno pravilo, a to je da su Srbi zrtve uvijek i na svakom mjestu, da zasluzuju vise, te da je sve to sam Bog tako odredio, pa ko su oni da se protive Bogu?! Mirjana Karanovic, kao i nekolicina normalnih ljudi u Srbiji su samo izuzetak koji to pravilo potvrdjuje. Naravno da gospodji zelim sve najbolje u zivotu, ali ovi rijetki izleti ljudstva sa strane nekih gradjana Srbije ne smiju nikoga uspavati ili zavesti. Plan o velikoj Srbiji je suvise ziv!!!
Srbi da su teli veliku Srbiju pravili bi je 1918g
@AragonSorab Pa znamo svi šta je vojvoda Mišic kralju u Sarajevu reka ali... Uvek sam tvrdila da smo mi Srbi dosta glupi i naivni.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)