Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zagrebački MILF-ovi stižu u Sarajevo! Ima da bude plazanja po exclusive vikendicama.
Eto, ipak će Hrvati dobit svoj kanal, itekakav...
Zasto ne Aida Delic ? Ova je velika 0 za Aidicu
Ovaj što bi nabijao na njegov multietnički ima problem. Kasaba je upravo zbog ovakvih kao on a njih je i previše. Možeš sa svojim \"nabijanjima\" zabavljati samo one primitivne, amebne oblike civilizacijskih stvorova. Đogo ti je uzor, samo nečeš nikada da si priznaš. A to što nečeš da priznaš ne pije vode. Stvari propadaju zbog onih u BL, onih u MO ali i zbog vas takvih. Nikakve razlike.
ako vam je milic dobar onda se definitivno retardirani i nema vam pomoci. bolje bi vam bilo da se niste ni rodili.
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org
@ Toki...od zena voditeljica mi se ona sa BN-a iz emisije Puls svidja...samo da izbjeli zube....ali inteligentna je, prava novinarka (jeste da je i rs, al iz Bosne je)...
sta je b a l i j ee ???? jeste se zalili da je al-jazeera arapsko-teroristicka televizija ?? sta sada hocete ??, ma somun u usta... i naravno zacepite..
Jel\' fakat Adil Kulenovic njihov savjetnik? Zalosna im majka nije, nemaju pojma kao ce brzo propasti.
Aha, inace je informativni program HTVa poznat kao mjerilo profesionalizma, al\' .....znas vec gdje.
`ta će ona ja joj kroz noge probaciv`o....
@toki ima bolji i to puno bolji npr. Zekerijah Smajic , a od Hrgicke u BiH ima mali milion urednika i tv voditelja, i objektivnijih i profesionalnijih, neda mi se nabrajat...
@toki Sto se njega tice nemam nista protiv, sto se nje tice,, vidio sam neki dan na TV1 kako radi u skladu sa politikom te kuce, blati one koje blati tv1 i dize one koje dize TV1, na HRTu je isto blatila nas jer je to bio dio politike te kuce, pa ce i na AlJazeera da radi isto. Nema svoje ja, sve je kako vjetar puse. Vjerovatno se to danas i trazi. Uostalom sta me briga, tudje pare, neka trose kako zele.. Nadam se da nece uzimat nase pare putem marketinga a vrijeme ce pokazat da hoce, ko sto svi uzimaju. Kod nas je to jedno jako kriminalno podrucje gdje se pare domacih, posebno drzavnih kompanija odljevaju okolo nekakvim vlasnicima Pinkova, OBNova i slicno...
ma hajmo ruku na srce i recite tko to ima dobar ili bolji od hrgicke i milica na bih tv sceni
haj ne kenjajte... ima tu i nase raje (ove muslimanske-ak vec tako hocete) koji su potpisali ugovore, samo se o tome jos malo zna.
Ma doce ba svako za pare, Karadjic bi sad doso u Begovu dzamiju i tamo radio sve svoje poslove samo da mu dobro plate. Dodik se uhvatio RSa ko pijan plota samo zato jer njemu RS donosi vise nego bi mu doniso Microsofot da je kojim slucajem vlasnik ili sef. Isto vazi za Covica, ima svoju privatnu elektroprivredu, ima dovogovr sa SDA da elektroprivreda bih dzaba daje struju aluminiju koji opet pare daje covicu, imaju svoj telekom koji takodje ne place gotovo nikakva sredstva u budzet itd. Sto bi se borili za dobrobit federacije ili republike srpske ili bih ucjelini kad njih samo zanimaju interesne zone koje su dosad kontrolisali. Dodikova najnovija krilatica: \"nema meni prestic Billa Gatesa bez RSa, ko je ne bi volio i kome ne bi bila konstanta???, samo budali!\"
POšto se niko nije sijetio...PIK moja da je prvi z-g-u-z-i-m na Darivi