Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i šta sad? jel nas to pozivate da se udobno smjestimo u fotelje i slušamo ovog babuna?
бабун је онај што оца назива бабо
haj ti prevedi tastaturu na neki normalan jezik, pa ćemo komunicirati..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hvala Kiksu što nas je obavjestio jer mi ne bi znali kud sa sobom subotom uveče.
Zarađuj putem interneta, gledajuci reklame. posjeti nas sajt: http://neobuxbalkan.weebly.com/
Dodik: Ja dos'o onako...
Ti si DodiCk ljakse iz Laktasa.
Ahaha, ima li neko da ovoga jos shvata ozbiljno...
Bjezao od medija u predizbornoj kampanji, gostovao samo na poltronskom PTPC-u, a sad se prepao da desno orjentisane stranke ne bi formirale vlast, pa poceo gostovati i na sarajevskim medijima u cilju pomirenja. Hahaha, pakshuu...
...inače na na bilo koj TV-e nemaš šta gledati, a moramo plaćati.
hahhaha tv1 cija si ti propagandna masina dodikova i scepina,kad je dodik u totalnoj blokadi oni ga spasavaju,dodik je samo mogo na NN dat interviju i nekim kuririma iz smrdije a oni ga doveli na tv1 na infuziju i da pljuje po drzavi i bosnjacima, sramite se fasistu dovodit na tv1,oni u februaru su tu trebali iskalit nezadovoljstvo al nece oni tu kad je sradoncic i dodik izgleda popola drze tu smrad od tv1.
super ! super da znam da nebi slucajno prebacio da mi se ne pokvari tv..
TV1 se kocka sa imiđem i rejtingom na listi popularnosti!
Čeko lik el clasico. Pa koja ce ga budala gledat slusat u tom trenutku. Pametno milorade. Pametno. Na Face tv je narednog el clasica. Samo tiho mirno obaviti obavezu. A da niko ne gleda ne prati i ne ucestvuje. da ti niko.ne ....je..... ništa na kamaru u živo.
Šta da priča o onim 700miliona koje nikad ne moze potpisati bez saglasnosti Sarajeva ili će i dalje da ovce ubljeđuje u ruske kredite pphpihpih šta radi dinosarus nacija.