Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Emir kusturica na aparatima
Zar nije Nemanja?
Istina je nezaustavljiva.
znači, još jedna antiserpska strana hahahahah
Sasvim prosjecan film sa nekvalitetnom glumom.
mama ti nekvalitetna
Spiderman na aparatima
Cuj izmisljenja prica, to je istina prenesena na platno!
Mrznja radja mrznju a neduzni posle ispastaju. Kad ovde pisete sovinisticke komentare za Srbe i Hrvate setite se da neko vas mozda bas ima prijatelja Srba ili Hrvata. Istorija vas nicemu nije naucila deco.
Ova zadnja rečenica, bukvalno vas predstavlja, i odnosi se prvenstveno na vas. Lijepo si to nspisao.
Čestitke! Ovaj film je naš najbolji film. Pokupio je toliko nagrada. Čestitke Jasmili 💛
Dodiku poklon za Bozic
Estetska pobjeda. Politička pobjeda. Moralna pobjeda. Sve obrnuto od 'heroja' Đokovića koji nosi srpski pasoš a plaća porez Monaku, vjeruje u negativne jone ali ne i u koronu i vakcinu, priznaje visočku prdimidu ali ne i srpski genocid u BiH... Bruka svjetskih razmjera naspram jednog od 21 najvećih filmova u ovih 21 godinu 21. vijeka. 😎
Svaka cast ekipi a skoro svi nasi uspjesi su produkt pojedinaca i njihovih bliznjih a ne sistema
Istina pobjedjuje, kako god. Svaka cast Jasmila, ponos.