Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
** Zaštitu potrošača, al me nasmijah.. ionako milijarde zarađuju, osteceni za jahtu od 200 metara umjesto od 300.
nije sala........velika je to razlika hahahahaahha... +++
Dok su tu Rusi sa svojim stranicama za torrente nema straha.Mogu poskidati sve ostalo ali Rusima samo mogu poljubiti vrata.Njih boli briga sta im ima za reci Netflix ili neka druga Americka kompanija.
@mrkiMedjed ima dosta ruskih trackera, ne moraju biti stranice, ali kad vec pitas, tparser.org
@WAL-E samo ukucas ''rutracker'' tu je ruskih imas sve zivo sta ti treba, a ja koristim i ovaj neki ne znam ciji je ''rarBG''
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sto se mene tiče možete i da obustavite snimanje. Pun mi je q super junaka i američkih SF filmova glupih sadržaja. Čast izuzetcima, a njih je malo. Već duže vrijeme pratim samo argentinske i evropske filmove.
Kakav gubitak, pa sasvim jednostavno - ako ne budem našao na piratebayu film koji hoću, ne pada mi na pamet da platim za njega da ga gledam, radije ću heklati
klasican primjer da kada navodite arugmente, da nikad al bas nikad ne navodite slabe argumente, jer ce svi da pobijaju samo taj argument i necete nista postici. ja licno koristim pirate, i tako ce biti dok ne prilagode cijene nasem trzistu. glupo je da istu cijenu placa bosanac, amerikanac i npr kenijac
Glupost koju prave mega korporacije jer misle da ce zaraditi vise. Ko ce jos u moru industrijskih filmova dat pare na nevidjeno, na rizik da valja il ne valja, a realno od 15, jedan ili dva valjaju.
Ovako skinem 10 filmova i ako mi se neki svidi, mozda i kupim originalni primjerak, cisto kolekcionarski. Ovako necu kupit nista jer necu ni pogledat. Muzika jos gora prica, sve smece, vise mi vrijedi jedna ploca Indexa nego cijeli diskografski opus americke muzicke industrije u zadnjih 10 godina, i za nju bih dao para, samo da s ponosom kazem da je imam.
@sinteza Koliko si do sad kupio filmova, kolekcionarski?
Cuj ovog bisera: "Goneci pirate,oni zele zapravo da zastite potrosace". Rodila ih majka ovako merhametli i solidarne. Najbolje se o potrosacima brine godinama Pirate Bay.Milione ljudi,vecinom prosjecne sirotinje sirom planete,su obradovali ovi ljudi.
Zaštiti tuki
Deep veb je zakon.
Neka traze svoja prava, ali reci da je zbog zastite potrosaca je smijesno. Nece mi oci ispast ako odgledam film u 480p na nekoj piratskoj stranici
Torrent majka,jednu stranicu ukinu,druga se otvori...hvala Bogu
Kurati sa kariba
Ma ganjaju to oni odavno, thepiratebay.se kickass itd..
samo Kodi bajo moj i Exodus addon :D
vrh stvar