Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Wow film je fenomenalan, malo mi beze onaj fazon sa "superman letenjem" al hajd moze se nekako progutat. Ostalo je sve definitivno vrhunski i profesionalno odradjen posao.
joj, mogu samo zamisliti komentare na ovom forumu od pojedinaca koji tu zalutaju
jedva cekam!
...vazno je kupit karte 10 dana ranije...ako sarajevo-x moze, neka pokusa zakupiti nekoliko karata za svoje omiljene forumase, koje ce doticni forumasi naknadno od sarajevo-x kupiti, tako da svi zajedno mozemo otic da pogledmo film...a nakon filma sve nebuloze mozemo istrest odma tu u kino-sali, da nam forum ostane cist i lijep...
Jasta radi... Neces doci na red od međeda i kojekakvih krkana što im mobilni zvrči u po projekcije i što žderu košpe da to pogledas do Augusta a do tada ce traka otići u klinac a o traileru da i ne govorim. No, neće nam biti prvi put a kamoli zadnji. Nek krkani i slični pogledaju Matrix i nek komentarišu pošto su, kao gledaoci (čitava) dva filma u životu pogledali (jedan je Ničija Livada), pa ih to namah karakteriše kao kritičare. Što ti je danas u zemlji biti endem i uistinu cijeniti filmove... Mislim da i čovječijih ribica ima više nego nas filmofila.
woooow,idem odma gleat...mislim cim dodje :)
cool
ekstra... valjda ce pustit do kraja kreteni...