Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kurwasta da izvinete. Ja imam 78godina i znam kakva je bila 1960tih prije smrti fuuj
Ako imate 78 god., to ne znaci i da znate kakav je neko bio - i to neko ko je zivio ne samo u drugom gradu, nego u drugoj drzavi i na drugom kontinentu - neko koga nikad u svom životu niste ni upoznali. Povrh toga, svijet je 1960-tih bio drugačiji nego danas - nije bilo Instagrama, niti ste vi u svom selu imali televizor u kuci. Nije lijepo sto u tim godinama lazete.
Kunem vam se da ne volim da slažem živio samuSAD-u tada s roditeljima i 2010 se vratio u BiH
Bila je lijepa žena. Malo šminke i frizura i to je to. A ne kao ove danas. Kad umru treba ih umjesto na groblje baciti u kontejner za reciklažu. Sama plastika i hemija.
i Norma Jeane je imala operacije prije nego što je postala Marilyn Monroe
žena koja je otvorila vrata današnjim starletama
I kazu danas ove: lijepe, atraktivne, simpaticne, harizmaticne, humorosticne...kakve danas zene, cast izuzetcima, samo furka: i'm a bad bitch...same sebe ponizavaju vokabularom koji koriste...
Al ne treba je dirati, nije ona niti loša, niti kriva šta. Dobra je bila Merlin Monro.
Od nje je sve i krenulo niz brdo blud i nemoral žena koje su vidjele da se ljepota može unovčiti bez da imaš razred škole i gram mozga
Nije krenulo od nje. Krenulo je od kapitalizma. Kapitalizam kaže. Na pravom mjestu nije ni moral, ni dobrota, ni etika, ni razum, ni znanje, ni socijalnost, ni ništa. Na prvom mjestu je kapital, novac. I sve što radiš, a to ti donosi novac, to radi, jer je to super, i donese ti veliki novac, jer imaš tako veliku popularnost. Kapital br 1. Ne shvataju mnogi što je kapitalizam.Zlo.
Al ne treba je dirati, nije ona niti loša, niti kriva šta. Dobra je bila Merlin Monro.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)