Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najbolji glumci na svijetu smo mi Bosanci i Hercegovci, kako samo glumimo da nam je dooobrooo !!!!
gura babo vlastimir mijovic,ima milion talentovanije djece ali nemaju nikoga da ih pogura,tako je to u zivotu
Daj ba bjezi, sta gura babo, hocemo li mi ikada u ovom gradu priznati talenat i uporan rad? Dijete na kraju krajeva ima neku svoju nafaku i uz trud i rad dosla je do toga gdje je sada. Rijetko mi preko nasih usta hocemo da prevalimo pohvalu i da kazemo svaka cast. Izmedju ostalog i zbog toga smo tu gdje jesmo!!!!
@BIONA Ja ba, nagovorio babo Vlasta stranjske rezisere da je uzimaju!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Prelijepa je
. Ali postoji druga strana medalje, vjecito siromastvo sa glumackom platom. Glumci u BiH su cugeri, besposlicari, i besparice. Isto kao i u Holivudu, ali tamo bar ubijaju od para.
Koliko ima godina i za koga se udala?
Tačno se vidi da je djevojka diplomant književnosti.
treba ovdje iskljucit komentare... cao!
dobra mala, moram priznati... razvila se seksipilnu djevojku...
kad se prije ovo dijete udade
Na jednoj od odjavnih spica pise MEIJOVIC. Draga Luna ako vec sama ne mozes uticati na to da ti ispravno napisu prezime, zamoli Zlatana Ibrahimovica ili Novaka Djokovica, mozda ti pomognu ispraviti nepravdu. Zelim puno uspjeha u daljem radu!!
Preslatka i super cura, samo rijeci hvale za nju. :)
Djevojci puno sreće i puno uloga u filmovima..svima ostalima puno sreće u 2017-oj..
Cestitke djevojčice.