Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je li ovo stvarno neka vijest?
Najdebilnij kviz kako znam za sebe ovi lovci kao glume neke strebere pametnjakovice sveznadare a dobijaju odgovore unaprijed
Sine nije kviz debilan nego si ti glup, to o čemu ti pričaš je srpska verzija potjere. A debilni kvizovi su, na prvom mjestu, "Najslabija karika", a zatim "Totalni obrt".
Ti si toliko glup da je bezveze gubiti vrijeme objašnjavajući tebi kakav je to kviz potjera
Pitam se - Da li je zaista nužno da ova imenica ima svoj oblik u ženskom rodu? Zašto imenica, koja označava "osobu koja puši", ima svoj oblik samo u muškom rodu?
Pa ima i pušačica.Pogledaj estradu.
Nužno je. Gramatika našeg jezika to zahtijeva. Imenice i glagoli, odnosno glagolski pridjevi, se moraju slagati u broju i rodu. Ne možemo reći "lovac je ostala na tri odgovora" jer je to nesuvislo, a ni "lovac je ostao" jer time mijenjamo značenje govoreći o muškarcu umjesto o ženi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svi smo od krvi i mesa i svakom se može desiti minuta dekoncentracije
i kad imas unaprijed odgovore? hahahah