Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu li kritizirali ili kritikovali? Koji će gledati ili koji budu gledali?
Niste vi gledali Irreversibel sa Monica Bellucci i Vincent Cassel
Mila propala nekad je bila lijepa, film sranje gledao neki dan
Neki nažalost trebaju odgledati ovakve ekranizacije da bi iole imali pojma šta toliki broj žena preživljava od raznoraznih manijaka. Svaki muškarac treba da se zapita da li mu je ikada bilo neugodno proći nekom ulicom ili pored grupe djevojaka kao sto je to mnogim ženama. Taj osjećaj je posljedica jedne kolektivne ženske traume koja je teško shvatljiva nekome ko nije žena.
hvala, pripremio sam pampers
Film me je baš pozitivno iznenadio. Mila pogotovo. Totalno druga ona i stvarno joj je uloga "sjela"! Različite emocije prolaze kroz gledaoce od kako film krene pa do samog kraja i to je stvarno dobar osjećaj! Definitvno preporuka za pogledati