Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma realno TATA DANIEL DAY-LEWIS!!!
Hobbit ti je knjiga za djecu od 200+ stranica koju je Jackson razvukao na 3! filma od po 3 sata a razlog su pare. Gospodar prstenova ima 1 000+ stranica i opravdava 3 nastavka,pravi spektakl,epohalan u svakom pogledu,tako da je neumjesno da Hobbit i zaviri na oskare.
glupost, nema nijedan horror
haj sve to i nekako, ali gdje je tu Hobbit ?
Propusti-Di Caprio,Tarantino za reditelja,The Dark Knight i Skyfall makar nominacije... Super-De Niro,Life of Pi,Spielberg se vraca u stilu,n.e.n.a.d.j.e.b.i.vi Daniel Day Lewis,Django Unchained Sta treba uraditi Di Caprio jos za oskara,covjek je glumio za ove rezisere: James Cameron,Spielberg,Tarantino,Nolan,Scorcesse,Eastwood...Dalje ne ide,vrh vrhova
Sve mrtve ka­rine od filmova, cilja se na neke dosadne drame jer je ljudima ofirno da ne ispadnju seljaci i "neumjetnici". Ovdje se trebao naci The Dark Knight Rises, a ne neki les mise­rables i ostale dosade koje imaju isti recept: "udovolji crn­cima/zid­ovima/fat acceptance/ra­tnim ciljevima USA/bilo kojoj grupi koja se osjeca 'ugrozeno' i eto ti nagrade jer si kao humanist."
Smijesno je da se na listi nije nasao Di Caprio koji je malo reci sjajno odglumio u Django Unchained... Usput koji nije gledao , preporuka ! strasan film
nije tesko pogoditi koji ce film pokupiti sve vazne oskare Lincoln,a jedini koji zasluzuje je za glavnu ulogu