Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pregledano. Nista posebno. Klasicno modern s...., koje prikazuje gomile: crnaca, azijata, gaj ljudi, lezbejke, transvestite... Sve u svrhe promovisanja. Nemam nista protiv, open sam za sve ali pretjerali su.
Pogledao prvi dio evo noćas i baš je dosadno.
Mene samo zanima ima li ijedna serija na Netflixu gdje se ne promoviše LGBT populacija?
Nema,lobi je naprosto prejak.
@CIMA mislim da nema. Ja kenslujem, uzo Amazon Prime.
Breaking Bad, Better Call Saul su serije, a ovi sandmeni su za djecu od 5 do 10 godina
Budalice jedne dajdza ga vec pregledao prije 2 dana
odlicna, preporuke 👍🏻
de cuti matere ti
Dže ova Ines nadže sve najgore i najnezanimljivije filmove i serije pa to je za nepovjerovat, nadži nam neki film da valja a ne ove nove gluposti u kojima glume amateri
znam i ja Ines šta ću radit
naucna fantastika za djecu gledat cu breaking bad 6 put
marvel fan puca minus 😂😭😂😭
.Juce pisali za ovu seriju i ja bas komentarisao clanak. Napisali da je remek djelo. Ja pogledao jednu epizodu i ok je serija ali nije remek djelo iako ima ocjenu 9.4 na IMDb-u. Ako nema super moci tj da leti glavni lik je gospodar snova. Breaking Bad, Band of Brothers, The Wire, Sopranosi itd da ne nabrajam dug je spisak su izmislile pojam serija za ovo sto se snima danas.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)