Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glup smo narod, mrzimo sve što je naše.
Sace papci dizat kredite da mogu biti vidjeni u skupoj odjeci i autima!
Crveni tepih, limuzine, lažni glamur i ostale gluposti (npr. fejk skandarinja volontera čuvenim latvijskim i estonskim režiserima) su unišitili alternativni i jedinstveni duh SFF-a koji je postojao do prije 10-ak godina. Ali, hajde, pravićemo se opet 10-ak dana da smo bolji, bogatiji i ljepši nego što jesmo...
SFF=Cevljanovici.
@AlIfaQmega Jok Zenica, iz Radiceve sam strogi centar plus ljubavnik tvoje mame. A sta jel to Zenica nesto losija od Sarajeva? Jel to u Zenici ima vise klosara i kriminala jel to u Zenici ima vise pasa lutalica jel to u Zenici ima redukcije vode u 21 vijeku jel to u Zenici se ukrade 800 vozila godisnje jel to u Zenici doslje kroje pravila. Ne rise AllfaQmega svi znamo sto je SFF vasar malo bolje upakovan od Cevljanovica. Umjesto Zenice se mogla upotrijebiti : Tuzla BanjaLuka Mostar itd itd.
ljudi sa svih strana, iz čitave evrope i svijeta dolaze da vide "seljakluk", a ti strucnjak, ljudska emancipacija, lokalac, ispijac kafa poredis ga sa cevljanovicima, aferimm momcinoo
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
sad će se opet navući crveni ćilim preko onih puknutih pločica i sve će biti oh-so-glamorous. s druge strane, mi obični smrtnici platimo karte da bismo se nagutali dim pušača u open air kinima i sami nosali stolice okolo i tražili gdje možemo sjesti.... fuck off, SFF!
nije zvaka za seljaka tako ni film nije za tebe
@OtokaBoy3 odyebi kreleboy
PRIKAŽI ODGOVORE (5)