Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je on odlican glumac i mogu slobodno da kazem i najbolji u holivudu zajedno sa James Stewart-om, Jim Carrey-em, Nicholson-om, Redford-om, Brand-om itd itd. spekulacije, rekla - kazala i tracaranja me ne zanimaju.
Kad bi se zaslo u istragu svega sta se u Holivudu desava, gledali bi ljudi mrlje kako glume. Jedno je rad, drugo je osoba. Ovdje je samo cash pozadina, a ne moral. Boli qrc zrtvu za filmove, samo hoce pravdu.
Cirkus se nastavlja... Amerika polako ali sigurno tone u puritansko ludilo. Raspali seksualni manijak na celu drzave a oni ukidaju serije I brisu glumce iz fimova. Zadnji put nesto slicno je vidjeno kod Staljina.
Pravi lov na vještice od strane, tobože, moralnog Holllywood-a. Najlakše na Kevina, hajte na Bakira
Progovorio javno o americkoj politici u House of Cards. Najjača zemlja "slobodnog svijeta" ha ha
Što'š ga brisati? Samo stavi 18+
jel ista dokazano od ovoga ili sve ovo na osnovu optužbi?
Sve na osnovu optuzbi, americki sistem...onoga ko ti smeta optuzis i dok se proces vodi ti napredujes dok on propada ili gubi poziciju
kako ga je momacki popusio..i svi ostali. ono kad se osveta servira hladna.