Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo. Uvijek osjetim neki ponos kada procitam da je neko od nasih zemljaka u tom tudjem svijetu dosao do nekog uspjeha i uvjerena sam da se mnogo razlikujemo po pitanju integracije od svih drugih stranaca po tim zapadnim zemljama.
ma kaka integracija, moramo ove lihvare političare naše za muda okačit da vise pored glavne od vijećnice do hrasnice pa ćemo vidjet čija majka crnu vunu prede, integrišem im se u majku hehe poyy
njegova tetka sa adresom u Švedskoj dobitnik u Sarajevu.
Bayram Svedski Mubarak Oskar
Cestitke nasem Kapetanovicu. Filmski dijamant.
Cestitam tebi oscara, ali kako ja da ulovim TETKU.
ja licno zivim na papi guneji ali sam iz zavidovica pekar. ovdje se hranim ananasom i bananama. a pravim kifle od manga.
ovo neki pedofik
Film je tipicno sranje, pravljeno na nivou "Magarecih godina"... E moji Svedjani...
"SA ADRESOM U SVEDSKOJ" E dosta nam je vise takvih.... Oskar je osvojen za SVEDSKU, kraj price.
bezveze film o jednom pobjeglici koji ima kćer Anju bla bla bla