Komentari (254)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Omčo je imao teške životne okolnosti tako da mi je drago da zarađuje, neka zarađuje i još toliko. Jeste trash ali nije nikome ništa ukro.
Kome je ovaj lik smiješan i zanimljiv nek traži stručnu pomoć
@NigdjeNaSvijetu Krade djeci koja ga gledaju moždane ćelije ali za to su odgovorni roditelji te djece a ne oni koji objavljuju nakaradan materijal na YouTube-u
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
covjek prepoznao da je narod glup i prepoznao sta ga lozi, i to prodao svaka čast, posteno je
Nikas ne mogu da skontam. Jel se ovaj frajer zahebava ili je stvarno retardiran?
u bosni je postalo sto veca budala to popularniji gori je narod sto ovakve lude lajkuju
Nakaza..
Svaka čast Omči što uzima novac ali meni se takav humor gadi.
Neki od naslova njegovih videa u zadnjih godinu dana: Bosanska seljačka familija; Bosanske seljačine u Golfu 2; Bosanska seljančica i Renault; Bosanski divljaci i Yugo 45; Bosanske seljačine na Bosanskom moru; Bosanske seljačine u Fići; Bosanska seljačina na poslu; Bosanska seljačina na poslu; Bosanske SELJAČINE se trkaju Buggy VS Caddy; Bosanska seljačina se ženi
Za djecu koja gledaju i gdje bi trebalo sve video klipove blokirati zbog nezeljenog sadrzaja koji posjeduje textove ne prilagodene za dijecu.
Malo nam budala koje plaćamo
Isto kao i Farma, Parovi, Ekrem Jevrić, samo što je Omcho izgleda pametniji od njih svih.
Treba ga unaprijed blokirati...zbog zavisti.😁
Jbt čovjek se obogati kreveljenjem na internetu Eto na šta je narod spao
Tito je imao porez na shund. zato je postojao kvalitet. ovo je najbolji pokazatelj zasto je stanje u drzavi ovakvo kakvo jeste
Ne mogu zamisliti mentalno zdravu osobu koja gleda ovog debila. Djecu još i razumijem, ali punoljetnu osobu, nema šanse.
Trash ga i gleda i slusa
"Beavis & Butthead" su 90ih zabavljali jednu ogromnu grupaciju urbane populacije širom svijeta, a upravo ta populacija je jedna od vodećih koji kritiziraju i nepodržavaju ovaj stil humora.
Zapalooo seljadiju...