Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Robert de niro za mene definitivno najbolji glumac svih vremena ....
Nek neko dovede u Banja Luku barem Chicholinu. Ova navala selebritija u Sarajevo je neugodna, zbog komsija nam i dobrih odnosa. Ne mogu ni tamo samo Patrijarh i Kusta bit vidjeni...Steta :)
realno, trio fantastico uz Bredpita i Staloneta.
Prica se da mu je zelja da radi ko konobar u Kiborgu :)
Prica se da mu je zelja da radi ko konobar u Kiborgu :)
taksi danasnji uber....treba uber snimiti
Bujrum
Prvo De Niro mislio ici na planinu pa bi u Pariz, pa bi u London, pa bi u Venciju, pa bi u Berlin, pa bi u Canes, pa bi u Rio de Janeiro, pa bi u Barcelonu, pa bi u Tokio, pa bi u Rim, pa bi u Johanesburg, pa bi u Sydney, pa bi u Ulan Bator pa bi u Marrakesh i dok mu je Sanela pusila te u predahu rece dodji u Sarajevo tamo imas pucanja ubistava, klosara, smeca, pasa, lutalica mozes vidjeti kako kriminalci i policija zajedno piju kafu imamo i SDA ima svega samo nema vode. Ako je tako dolazim.
srbe na vrbe, bracoooo!!!!
htio da vidi kako to da zemlja ima takav film festival a nemaju puteva kako treba, pruge s počekta xx st. itd.
ako ima neko da ulaznicu prodaje
@Bodyfeat jesam već u svim prodajnim centrima, rasprodano..
...čuo za commieja. od al paćina.
Ovo samo jedan grad u ovom regionu zasluzuje Rajvosaaaa !!!!!!!!!!!!!!!
čuo je da ovdje ima premijer Kantona koji sve zna i sve razumije i imao je strasnu želju da ga upozna. A ako uz to jos upozna i ridjobradog princa bosnjackog naroda, moze slobodno umrijeti, jer je sve zelje ispunio.
pa stavite njegovu sada sliku ne od prije 10 godina
sad je skuplja :))))
https://www.youtube.com/watch?v=KSF_LSN-jHg Robert De Niro: Djokovic is a great kid. Robert De Niro: I remember the times that I was in Belgrade... Robert De Niro: Maybe I'm part Serbian.
tomorow de Niro be like: Sarajevo is amazing town, I'll surely come again soon I can't stop eating cevapcici Fu*k Serbians