Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je horror kad otvorim novčanik :D
Zato ja samo porniće...i „mozag “se samo opusti
To najbolje demonstriraju ovi nacionalisti plaseci glasace nevidljivim stvarima i prepadaju ih ratom, nepostojecom opasnosti od drugih i manipulisu budalama vec dugi niz godna.
Poenta, suština, svrha i uloga SVAKOG filma i svake druge umetnosti je da manipulira tvojim mozgom. Bog je tako kreirao ovaj svet - ukoliko si svestan i imaš dovoljno znanja, možeš da se odupreš ama baš svakom pokušaju manipulacije/provokacije/uticaja/propagande.
...bolje Seka to radi svom čo'eku...😂
Kad bio mal vidio sam kako neka zimija iz wc šolje izlazi i napada ljude. Od tada me strah da serem.
Horor film je svakodnevnica ove zemlje...