Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji James Bond sa naših prostora je Fahro Šćepanović zvani Avaz. Danas sam bio na ručku kod njega u rotirajućem restoranu. Pričao mi kako je bio UDBAš, radio u kancelariji Rasima Delića - imao pristup dokumentima Armije BiH, imao vrući telefon s Beogradom i odjednom ima Avaz i najveću novinu u BiH. Još okrivi SDA za početak rata na suđenju svom kumu Keljmendiju. I opet dobije skoro 100.000 glasova.
Sutra idem kod Dodika, da vidim šta ćemo s Palmerom i nemojte da budete bezobrazni da vas ne bi ispendrečili pi*ka vam materina krezzuba, šepava i bez žute banke u džepu. Mrš na spavanje, stoko!
I moze ih popišat kad je 3 puta gubio za Predsjenika! 😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
imamo i mi svog bonda oo8...evo danas podignuta jos jedna optuznica protiv njega za vise krivicnih djela...poznat po tome...da prije zavrsi tri fakulteta nego sto cak noris kaze keks...
Ko tebi dade da pišeš o Bondu, majke ti? Koji sarkazam i feminističko ponižavanje.
Dushko Popov - jedini originalni Bond
Koliko je karta u kinima za ovaj film i u kojim terminima se emitira?
odes na stranicu kina i sve ti pise
Filmovi za djecu.
Alia Me'меdalia
To nije film o Jamesu Bondu. Isto kao sto Mission Impossible nije film o Nemogucoj misiji.
Jako bitna vijest
Super