Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa, otkud ti znas da je kurava i s kim je spavala! Nije imala potrebe da spava ni sa kim jer joj je otac glumac i poznaje taj svijet, mogao joj je srediti bilo sta! Osim toga, zena je ulozila milione dolara za fondaciju za pomoc gladnoj djeci, odlazila je u Afriku i Srednji istok 100x i koliko bi djece bilo zaboravljeno i umrlo da nije bilo njene borbe i para! Da to nisi ti dao marku i nahranio dijete na ulici? zafalice ti za cigara nedaj Boze!
Angelina je prelijepa, ostavlja bez daha...a megan fox špicasta, odvratna, plastična
I Angie I Megan su lijepe,ali Megan ne zna glumiti...cura stvarno nije talentirana. A što se tiče remaka...jedna i jedina Barbarella je Jane.
megan fox je stvarno lijepa ali ne mogu reci da nije isto tako i angelina ribe ipo!
Angie... Foxica ima vremena glumiti u remake-u remake-a :D
samo jane, nikad rimejk
Megan Fox naravno, Angelina bjezi u p.m najveca kurava hollywood, nema sa kojim reziserom nije spavala da bi dobivala uloge...i dobivala ga je.....goni i nju i onog Brada, i njega su guzili......
definitivno megan fox je najbolja za ovu ulogu.anđaa je postala dosadna.....
..Megan Fox - Best One!!...Angelina Go Home..