Ko će pobijediti?
0

Jolie i Fox u utrci za ulogu Barbarele

Sarajevo-x.com
Hollywoodske ljepotice Angelina Jolie i Megan Fox navodno se žestoko bore za priliku da utjelove glavnu junakinju u remakeu erotskog naučnofantastičnog filma iz 1968. godine pod naslovom "Barbarella".

"Ovo je prvi put da se Angie i Megan bore za istu ulogu. Ko god je dobije, sasvim je izvjesno da će postati apsolutni broj jedan na listi seks simbola Hollywooda", otkrio je neimenovani izvor tabloidu Daily Star.

Kako mediji izvještavaju producent originalnog filmskog ostvarenja Dino De Lauerntiis smatra kako će se ili Jolie ili Fox pobrinuti da remake postane veliki hit.

U originalnom filmu kultni lik iz stripova koji traga za zlim Durand-Durandom kako bi spasila Zemlju odigrala je neponovljiva Jane Fonda koja je nakon ove uloge postala seks simbol širom svijeta.

Ono što utrku dvije veoma popularne glumice čini još zanimljivijom jeste razlika u godinama, budući da je Angelina (34) čak devet godina starija od mlade Megan. Uskoro ćemo svakako saznati da li izabranica Brada Pitta postaje "prestara" za Hollywood ili je njen sekspil još uvijek dobitna kombinacija.