Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj isti Željko Bebek.
Ma kakvi, meni vise Bebek isti on..
Dok ga god zene vole za njega nema zime.
Depp i Nusret od dva oca braća 😁
Deep kao da je iz Riblje Corbe,ima sigurno neke balkanske genetike,zavodnik,opasan pogled,mangup covjek
jadna ona amber. Bog sami zna sta se sve izdogadjalo izmedju njih dvoje, realno moze se cak i vidjet da je johnny potplacivao advokate i druge svjedoke da je ona sve kriva a on cist ko suza. Volio sam ga iskreno kroz sve njegove uloge al sad sam se ugasio haman mi svejedno
natakare ti Bosnje zenske u familiji kao nekada zbog cega si danas tako zestoko iskompleksiran
na sudu je dokazano da su zlostavljali jedno drugo. Znaci uzajamno su se tukli i niko tu nije bio zrtva. Tako su funkcionisali. Ona je kriva zato sto je to iskoristila da izmisli pricu kako je ona bila neka nevina djevojcica a ovaj monstrum. Mislila iskoristiti me too pokret da oblati covjeka.
Najdraži glumac❤
ja i?
To samo pokazuje da srbija ne priznaje sud i nije srbima bitno da li je neko zlocinac ili ne.