Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci dovoljno je da tr bivsa devojka ili zena optuzi sa nasilje i unistena ti je karijera bez obzira jel istina
Jes jes, kad te u Holivudu scepa Gloria Allred, ima da pisas krv
Sta si se ti zabrinuo, ko da imas karijeru da se unisti. Eto places za Johnny Deppom
Dokazano da ga je qurava maltretirala i dovodila do ludila, i onda kad joj je jednom uzvratio vise nije dobrodosao nigdje... strasno u sta se svijet pretvorio
'Qurava' se piše Qrava, ujkoo, ako već hoćeš Q sa koristiš, uzp keru
I varala*
U Srbiji ce dobiti ulogu, kod Kusturice 😂😂😂
Mali isprdak
Tako ti je to kad se druzis s Nemanjom Kusturicom. Sve na silu.
Eto Džoni, kad te psihopatkinje s onim očima mačkastim omađijaju, povlačenje po sudu i uništena reputacija je prirodni korak. Ništa ti Pitt nije znao reć'
Cim skonta priliku da ti moze uzeti lovu .. tjt.. zalosno je da danas ne mozes imati partnera kojem mozes povjeriti zivot.. jel moguce da samo sebi mozes vjerovati? Kako ljudima nije nista sveto? Bas je shit af.
Sta ima veze.. Ko radi taj i grijesi!
Zenu s kojom je zivio godinama i ima dvoje dijece ,nije vjencao. Ovu upoznao na snimanju nekog filma ostavio ovu sto je bio s njom godinama i ozenio ovu mladju sto je i ne poznaje ... i sad nek misli, kaje se i seta Kusturicom po nekim sumama gdje mu ovaj dize spomenik.
Ovo kako je sroceno podrazumijeva da je zena sa kojom ima dvoje djece (Vanessa Paradis) zeljela da se vjencaju a on nije htio. Mozda ona nije htjela da se vjenca? Ne znam, samo otvaram i tu mogucnost.
Trebao je oženiti Wynonnu Ryder. Bili su lijep par, ona normalna i prirodna, on mlad, visok, lijep skoro ko Bake 👍 (ne salim se, iz srca pišem). Baje izgleda ko oravi džentlmen, ne spušta se nisko, ne ide u osebne napade, katkad nesto lupi, omakne mu se a inače Bake legenda, Bred Pit za Džonia
Džoni Dep šta ti dodje Džoni Štulic
Bez obzira na sve Johnny Depp je old school glumac. Sjecam se kada sam ga prvi put zapazio u tv seriji 21 Jump Street, pa onda su se nizale uloge poput one legendarne u Cry Baby, Donie Brasco, The Ninth Gate, Blow (meni licno jedan od najboljih), Black Mass itd mogao bih nabrajati do zore. Johnny stara lafcina bio i ostao.
Šta je onda Al Pacino,Daniel,Rasel ako je ovo "glumcina". Prije bi gledao spužvu boba i skubi du nego njega
Pa ti gledaj spuzvu Boba, nasao porediti Pacina sa njim, Pacino je Pacino a npr odradili su upravo extra uloge u Donie Brasco. Kad kazem da je Old School glumac takodje mislim i na poprilican broj zapazenih uloga i cinjenicu da ima skoro 60 dinago. Mijesas kruske i jabuke a u principu o ukusima se ne raspravlja.
Dajdja rile
Bolje glumi dajdja ruse iz vize. Ne mos vjerovat sa zarađuje brašno od glume..
Pozdrav i za druga Kevina Specija i jedna kratka poruka sto se j*** j*** se bice jos prilika ali ovaj put pamet u vuglu