Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srđan Šarenac... Ima li neko njegov film o onoj trojici samaca sa sela? Onomad sam se kočio gledajuć onaj čemer. Unaprijed zahvalan za download link.
"Selo bez žena" fenomenalna stvar...
Emina Ganić like this!
Kako to da niko nikada ne spomene heroja i casnog covjeka Majora Mihajla Petrovica? Kako to da jos niko nije nista napisao ili snimio o tom casnom srbinu iz Beograda i antifasisti koji je odmah shvatio ko su bradonje sa brda i mogao je kao i ostali da zamjeni petokraku kokardom kao sto su desetci hiljada uradili 1943-1945 ali nije. Ostao je u Travniku da se bori protiv fasizma. Eto tema za knjigu-film sta god.
pa sda ne da, srbin
Sarajevo herojski grad koji su srpske horde sa milion granata 4 godine opsade srušile i građane pobili i ranjavali i to je jedina istina o srpskoj zločinačkoj opsadi.
Ma lazete kakav filmski festival u ratu podkisom granata i metaka.Sto lazete ovaj napaceni narod,to ste negdjeu Zenici odrzali festival a ne u Sarajevu.To je nemoguca misija,nemozete vi biti hrabriji od ljudi kojsu se borili.
@ErikBerne kmeee kmeeee sto galamis name
Svaka cast Srdjane