Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad naši novinari prevedu i prenesu strani tekst (posebno sa britanskog engleskog), imaš osjećaj da tamo pričaju dva idiota.
To što djeca ne vole automobile, stvar je novih tehnologija, a ne propagande i Grete. Za sve ostalo je u pravu.
Ja i moj mali od 10 god gledamo wheeler dealer svari dan, to sto je ovaj prrdonjha syebo Top Gear nije Gretino maslo.
Da bi se iole shvatio Klarkson...nije dovoljno pogledati Top Gear...bilo da ga volite ili mrzite. Procitajte njegove knjige, ogledajte sve i jedan Top Gear kao i The Grand Tour, sve nevezane dokumentarce za automobile kojenje napravio..e onda cete shvatiti da tog covjeka ima vise razloga voljeti i shvatiti o cemu prica.
Ma boli tebe neka stvar, old-tajmeru. Ti nemas razloga brinuti o tome doprinosi li Hummer kojeg vozas zagadjenju okoline. Tebe ce Zemlja nadzivjeti, dok tu djevojku vjerovatno nece.
A svi znamo kakav značaj za naš život imaju automobilističke emisije. hahahaha
ne čini vam se ovo su stvarno glupi voditelji
Kaže Balašević: svi koji gube se ljute to je poznata stvar (božo pub)
To što neko dobro ili odlično poznaje automobile ili vozaće,znači samo da je dobro informisan. to i dalje ne znači da nije glup. vođen svojim minteresima, njemu smeta i djevojčica, koja je ispustila vapaj u ime svoje i svih budućih generacija. kako je Greta sada in, stalno je pominjući daje sebi šansu da i njega primjete, iako gha je poprilično svojim kretenskim ponašanjem ugrozio.
@amir55 Proctaj covjekove knjige i odgledaj sve sto je napravio (ne samo o automobilima) pa ces mozda shvatiti koliko grijesis...rijec je o izuzetno pametnom covjeku...da, mozda shvatanja koja nisu “in” ali da je glup...to nikako.
Klimatske promjene su ipak nesto kompleksnija tematika pa ne moze bas svako to da shvati. Sta znam, mozda mu slike poplavljene Venecije pomognu? Ili da dodje u Sarajevo, da se nadise "zraka"?
@Korisnik225883 zamisli mi bosanci nesto vrijedjamo malu, a zivimo u dimu, gusimo se od uglja, drva itd pitajmo se zasto toliko oboljelih od raka ccc
Šta cmizdriš govno staro ?
I ti umalo nisi ubio producenta....
Presmiješno...
Znači ona vam kriva što pravite auta koja troše 30 litara a vi u vašim emisijama tjunujete ih da troše 300 litara i za sekunu ubrzaju na 100?Tipičan bjelac-fašista-egoista jedmom rječju KRMAK