Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seka Sabljić
Naomi Watts
nijedna
KLIX ima potpisan ugovor sa britanskom ambasadom o promociji kraljevske porodice. Prema ugovoru, najmanje jednom sedmično mora afirmativno da izveštava o dešavanjima u kraljevskoj kuci i srodnim temama. Pišem ovo za slučaj da se pitate zašto ovaj portal toliko agresifno fura priču koja realno nikoga ne zanima. Cisto da znate u pitanju je oko par hiljada maraka sedmično
Ove su mi sve blijede kopije. Steta sto mene niko nije zvao. Ej zivote tico trkacico
Ne znam.
Diana je lavica bila. U BIH dolazila da pomaže našem jadu što je izginulo i osakatilo se od mina i rata. Skroz drugi svijet od ostalih masonskih kraljevskih izdr*otina koji su bili oko nje. Velika ženo, uvijek u miru počivaj.
Kažu da bi neko postao velikan, najvažnija stvar je da umre na vreme. Drugim rečima, da je poživela, sumnjam da bi danas tako govorio o njoj.
Svaka čast na komentaru, treba mirno stati kad se Dijanino ime spomene, a i par drugih likova kao Schumacher, Angelina, Bono, Bruce, itd. Samo smo mi stoka, uvijek bili i uvijek ćemo ostati.pih