Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za Kinga. Danis je zeničanin, a ne sarajlija.
pa krasno ponovo ce mo dobiti oskara :D
pa krasno ponovo ce mo dobiti oskara :D
ko je denis tamovic? KO JE DEEEEEEEEEEEMISSSS? A SEJLA GRATZ?
Hihi, pružila se prilika Renu i Monici da snimaju sa velikim režiserom. Ko ne bi takvu priliku iskoristio? :) Čuvajte se Bingo, Vrbanja i boy Danisove supruge. Čujem da gđa Tanović često posjećuje sa–x ;)
sa kim ce snimati onaj supak kusta
Danise svaka ti čast, svaka ti dala! Znamo da će ti Monika dati jer je poznato da sve Monike i daju. Oderi je za sve nas beže. :)
NAPRIJED DANISE... DA BOGDA TI MONICA DALA...
Ma svaka cast Danise! Nego ako ti treba neki domaci glumac da glumi 'bad guy-a' samo se javi. Kao tip sam nesto izmedju Keanu Reevsa i Brucea Willisa sa bosanskim shmekom. Fluent in English und perfektes Deutsch;-)Imam sve sto treba osim radnog iskustva;-)
Uh jebo te, Monica Bellucci i Jean Reno!! Samo naprijed Danise majstore!!
pa kazu da ce pricati satrovacki glumci uce punom parom svaki dan po 4 sahata i idu na kurseve dok im je omiljena hrana cevap
Bravo Danise zenički oskarovče!!!
hocel' ovo dvoje pricat Bosanski u filmu?
kad dobijemo sad i ovaj oscar onda ce mo moci reci JEBES ZEMLJU KOJA DVA OSCARA NEMA hahaha
DANIS JE MRAK svaka mu dala