Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da zasluzuje, a vecina mladih debila zaboravlja na genocid koji nam je pocinjen
To se ne moze zaboraviti upisano je to ali ga treba ostaviti po strani jer je rat davno zavrsen i graditi ekonomsku i socijalnu buducnost za sve jednako
vecina mladih kako se zoves debila je ostala bez mladosti jer im 30 godina pune glavu ratom i prepadaju da ako ne glasaju za SDA isto ce im se ponovit. Zato mladi idu odavdje, pa nek SDAovci sami ovi obiljezavaju ove datume sa svojim milionima
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zasluzuje ali ne samo mjesec dana pred izbore da bi se dalo glas kriminalnoj organizaciji
Jel ovo mladi brat Olivera Dragojevica , poruzan ba djecko
@Halija Ova Jasmila ko one alternativne zenturace iz Svecke i ostali zapadni zemalja koje se kunu u yogu i alternativnu medicinu.
Zaslužuju i ovih 3 miliona živih.
kakav je ovo manipulator naših sentimenta... pu
Ma dzaba pricas. Maleni smo, par miliona nebitnih ljudi. Kao jedan kvart u Londonu, Parizu, Njujorku.... Zasto misli da smo bitni nekome....
Uz ovako glupog Bošnju teško
Da se govori i pamti - da. Da se konstantno naplaćuje i uzimaju pare na to- odvratno.
Hvala ti Boze da neko snimi jedan film koji bi docarao realno zlocine i genocid pocinjen u BIH 90-tih godina proslog stoljeca ,a ne ko onaj Imamovic sto je snimio film o pederima.
zaslužuju ali ne od takvih osoba kao ti ili žalica i ini paraziti ovog društva
Ne smijemo se voditi politikom razdvajanja djece i usađivanjem nacionalizma. Potrebno je djecu učiti bosanskim patriotizmom da buduće generacije akobogda jednog dana svi sebe nazivaju bosancima a ne srbima hrvatima i bošnjacima. Žrtve i ratove nikad zaboraviti ali iz toga naučiti
TAKO JE A KAD NAŠI POČMU PRIČATI STA CE NAM FILMOVI O RATU PROSLO IMA 30 GODINA......100 TINE JE NEISPRICANIH PRICA , KOJE CIJELI SVIJET JEZA HVATA.....NIKAD NEZABORAVIMO RAT U BOSNI.
Slažem se da treba svaki dan ukazivati na sve zločine, svaka žrtva je jednaka. Ne možemo spominjati samo Srebrenicu a ostale žrtve zapostavljati. Treba istinu govoriti a ne kako nekome odgovara. Trebamo svaki dan ukazivati na prve žrtve u BiH, a to je vozač Hitne u Ravnom i ivalid ubijen na kućnom pragu u Ravnom, to je istina i sve drugo je omalovažavanje žrtava.
Šta se kesiš na slikama onda?
Debili medu Bosnjacima misle da ako se prisjecas genocida i stradanja, ne mozes napredovati u buducnosti. Debili idite pitajte jevreje jesu li zaboravili Holokaust.
Ne samo da zasluzuju nego moramo govoriti, ne samo o ubijenim civilima Srebrenice, nego i Zvornika, Sanskog Mosta, Sarajeva, Viteza, itd ali nazalost Bosnjaci imaju pamcenje ribe i mrsko im je govoriti o svojin stradalim.
Milorad Dodik:"Ja znam savršeno dobro šta je bilo, bio je genocid u Srebrenici. To je presudio sud u Haagu i to je nesporna pravna činjenica." ("Centralni dnevnik sa Senadom Hadžifejzovićem", 2007.)
Ja nisam zaboravio sto si uradila onom covjeku koje sve to prezivio tako da od mene jedno lagano MRS za Jasmilu.
@heatovac.heatovski nisam upucen, moze li neko objasnit?
@heatovac.heatovski objasni!